Με Αποψη

Valentine’s Day #GirlsOnly

12 Φεβρουαρίου 2016

Έφτασε και πάλι 14 Φεβρουαρίου. Ελεύθερη; Ερωτευμένη; Μόνη; Δεσμευμένη; Γεροντοκόρη; Δεν ξέρω πως αυτοαποκαλλείσαι, ξέρω όμως πως σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν εντάσσεσαι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για κανέναν τόσο απλή όσο φαίνεται. Πιο εύκολα ή πιο δύσκολα, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση το delivery.gr είναι εδώ για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Εσύ λοιπόν, γιορτάζεις σήμερα;

#ΝΑΙ

happy_valnetines

Τυχερή μεν, γιατί είναι μια μέρα αφιερωμένη σε εσάς τους ερωτευμένους. Άτυχη δε, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό! Η μέρα απαιτεί ρομαντικό δείπνο και το έξω το έχετε βαρεθεί. Έτσι αποφάσισες να το παίξεις νοικοκυρά και να τον καλέσεις στο σπίτι σου για φαγητό. Ξέχασες όμως μία τόσο δα μικρή λεπτομέρεια. Δεν είσαι νοικοκυρά και δεν ξέρεις να μαγειρεύεις!

Ψυχραιμία. Άσε κάτω τον τσελεμεντέ και το τηλέφωνο, δε φταίει σε τίποτα η μαμά σου που εσύ αποφάσισες ξαφνικά να ζήσεις τον έρωτα. Άσε που δεν είναι μέρα να αρχίσεις τους πειραματισμούς στην κουζίνα, γιατί θα καταλήξετε –στην καλύτερη περίπτωση- και οι δύο νηστικοί. Δε λέω, άμα θέλεις γίνε νυκοκοιρά, αλλά μην ξεκινήσεις και σήμερα!

Το delivery.gr λοιπόν, είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Στην τελική δε θυμάμαι ποτέ κανείς να είπε όχι σε delivery. Οκ, για να κρατήσεις τα προσχήματα της ημέρας μην παραγγείλεις και σουβλάκια, που και αυτό να κάνεις ειλικρινά δε νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα, αλλά καλύτερα διάλεξε κάτι λιγότερο «καθημερινό». Όχι τίποτα άλλο, γιορτάζετε ρε παιδί μου.

Σημασία έχει το συνολικό concept και όχι το τι θα φάτε. Φτιάξε ατμόσφαιρα, άναψε κεριά, βάλε μουσική, άνοιξε ένα κρασί, φόρεσε και κάτι κόκκινο και μετά οτιδήποτε και να φάτε θα θεωρηθεί ρομαντικό. Τόσο απλά.

#ΟΧΙ

valentines_alone

Δύσκολη μέρα η σημερινή για σένα. Με τόσες καρδούλες γύρω ακόμα και ο πιο ανεξάρτητος/δυναμικός/εξοικιωμένος με τη μοναξιά άνθρωπος δικαιούται να βιώσει την κατάθλιψη της ημέρας στα άκρα. Με τόσους ερωτευμένους εκεί έξω να κρατιούνται χέρι-χέρι και να περπατάνε στους δρόμους καλύτερα να κάτσεις στο σπίτι σου. Μετά από λίγο δεν αντέχεις να βλέπεις τόσα λουλούδια και σοκολατάκια, οπότε για να μην τους φέρεις τα λουλούδια στο κεφάλι και πάρεις τα σοκολατάκια και τρέχεις, το καλύτερο για όλους είναι να μείνεις όσο το δυνατόν γίνεται πιο μακριά τους.

Σπίτι λοιπόν. Μόνη. Έχεις σκοπό να δεις το Notebook για εικοστή φορά παρέα με μία κουβέρτα και ένα κουτί χαρτομάντιλα (αν έχεις γάτα προσθέτει επιπλέον δραματικότητα στο σκηνικό).Τι καλύτερο από μία πίτσα; Ή μία κρέπα με σοκολάτα; Ή ακόμα καλύτερα  μία πίτσα και μετά μία κρέπα με σοκολάτα;Έχει και τα καλά του το να είσαι μόνη, μπορείς να φας όσο θέλεις χωρίς να σε κρίνει κανείς.

Οπότε μη σκας που είσαι μόνη, σκάσε από το φαγητό! Χάλασε για μία μέρα τη «δίαιτά» σου, το σηκώνει η ημέρα εξάλλου. Το delivery.gr θα γίνει ο Βαλεντίνος σου.

Δε μετράει ε;

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply