Με Αποψη

Super Market: Πως θα ψωνίσεις εύκολα και με ασφάλεια

22 Ιανουαρίου 2021
Super Market πως θα ψωνίσεις εύκολα και με ασφάλεια

Θέλεις να πας super market για τα ψώνια  και το σκέφτεσαι; Don’t worry, σου έχουμε 6+1  tips για εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες αγορές, ώστε και να μην ταλαιπωρείσαι αλλά ούτε και να αγχώνεσαι εξαιτίας και κορωνοϊού, ο οποίος μας οδηγεί αναγκαστικά σε διαφορετικούς «δρόμους». Με μια μικρή προετοιμασία και στοχευμένες κινήσεις θα ψωνίσεις όλα όσα χρειάζεσαι, χωρίς ταλαιπωρία.

 

6+1 tips για εύκολα και ασφαλή ψώνια

 

1. Κάνε λίστα

Η προετοιμασία είναι το παν σε όλα. Έτσι πριν πας στο super market φτιάξε μια λίστα και δεν θα κινδυνεύεις να ξεχάσεις κάτι, αλλά ούτε και να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.

Γλιτώνεις και χρόνο και χρήμα.

 

2. Στα λημέρια τα γνωστά

Προτίμησε να επισκέπτεσαι ένα super market που γνωρίζεις τη διάταξη του χώρου του και σε ποιο ράφι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.  Έτσι δεν θα περιπλανιέσαι μέσα στους διαδρόμους και θα βάλεις στο καλάθι σου τα ψώνια, πιο γρήγορα και ξεκούραστα.

 

3. Ώρα που θα πας

Επίλεξε να πας σχετικά νωρίς το πρωί ή σε ώρες που δεν είναι αιχμής. Έτσι και θα αποφύγεις τον συνωστισμό αλλά και θα ψωνίσεις με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

 

4. Μην αγγίζεις

Δεν  αφορά πια μόνο τα μουσεία η παραπάνω οδηγία. Στο πλαίσιο της πρόληψης και της προφύλαξης του εαυτού μας και των άλλων, δεν χρειάζεται να πιάνουμε τα προϊόντα μέχρι να καταλήξουμε σε ποιο θα αγοράσουμε τελικά.

 

5. Συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά

Υπάρχει και αυτή η εναλλακτική για το ενδεχόμενο, όσα διατίθενται χωρίς συσκευασία, να τα έχουν αγγίξει πολλά χέρια, μέχρι να διαλέξουν άλλοι καταναλωτές.

 

6. Μέτρα και δεν θα χάσεις

Υπολόγισε όχι μόνο τι θέλεις αλλά και πόσα θέλεις. Αν πρόκειται για προϊόντα και είδη που μπορούν να διατηρηθούν ένα ικανό χρονικό διάστημα και ξέρεις ότι θα καταναλώσεις (πχ καφές, απορρυπαντικά) πάρε κάτι παραπάνω για να μην χρειαστεί να επισκεφθείς σύντομα το super market γι΄αυτά.

Προσοχή όμως μην παρασυρθείς και προχωρήσεις σε προμήθειες πέρα από τις ανάγκες σου, ειδικά σε ευπαθή προϊόντα, τα οποία δεν θα καταναλώσεις άμεσα και θα καταλήξουν στα σκουπίδια.

 

7. Προτίμησε τις online παραγγελίες

Το πιο εύκολο και  cool το κρατήσαμε για το τέλος. Πάρε απλά το κινητό σου, μπες στο  super app Delivery.gr παράγγειλε τα ψώνια σου από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, αξιοποίησε και τις προσφορές και μέσα σε δύο ώρες θα έρθουν στην πόρτα σου από τον στόλο διανομέων του Delivery.gr

 

 

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή μας από εδώ:

👉 google play: http://bit.ly/37KV9tm
👉 apple store: https://apple.co/39SOI92

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply