Με Αποψη

5+1 λόγοι για να δεις κι εσυ φετος το Μεγαλο Τελικο!

26 Μαΐου 2016

Champion’s League + Delivery.gr  = ♥

Είναι κάποιοι που πιστεύουν πως ο τελικός του Champion’s League είναι το γεγονός της χρονιάς; (μμμ ναι, καλά, μπορεί!) Είναι όμως και κάποιοι άλλοι που όχι μόνο δεν ξέρουν το που, το πότε και το ποιοι παίζουν αλλά δεν έχουν και καμία πρόθεση να το μάθουν (πόσο μάλλον να το παρακολουθήσουν…). Η Ειρήνη και ο Γιώργος βέβαια το γλεντήσανε προκαταβολικά…Έαν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, το ‘χεις, ξέρεις. Μπαλίτσα, παραγγελία, πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και γίνεται! Εάν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία ανθρώπων, συνέχισε να διαβάζεις! Κάτι μου λέει πως έχεις παραπάνω λόγους από όσους νόμιζες για να παρακολουθήσεις κι εσύ αυτό το μεγάλο γεγονός, παρέα με τους φίλους σου αλλά και το delivery.gr φυσικά!

1. Είναι η καλύτερη δικαιολογία για να σπάσεις τη «δίαιτά» σου!

Το καλοκαίρι είναι σε απόσταση αναπνοής, ξέρω, αλλά όλοι κατά βάθος θέλουμε μία δικαιολογία για να κάνουμε μία μικρή (ή μεγάλη) αμαρτία. Εξάλλου μία φορά μόνο έχουμε τελικό champion’s league και είναι και τέλος Μαΐου! Για αυτό προλαβαίνεις!

2. Παίζει άφθονη μάσα για όλους!

Οι foodball fans λοιπόν (ναι, τους άλλους εννοώ προφανώς) πάντα κάνουν εξωφρενικά μεγάλες παραγγελίες όταν πρόκειται να δουν αγώνα. Απλά προσποιήσου πως βλέπεις τον αγώνα και θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλά διαφορετικά πιάτα και σε μεγάλες ποσότητες που οι άλλοι έχουν φροντίσει να παραγγείλουν! Αν ήσουν μόνος θα έπρεπε εσύ να μπεις στη διαδικασία να επιλέξεις…

3. Η μπάλα ανοίγει την όρεξη;

Πρέπει να πω ό,τι όταν βλέπω αυτούς τους τύπους να τρέχουν (πάνω κάτω πάνω κάτω), να κουράζονται και να ιδρώνουν… μου ανοίγει η όρεξη. Πεινάω! Ή μήπως όχι;; Δε το φωνάζω κιόλας..

4. Τα τηλέφωνα των delivery έχουν πάρει φωτιά!

Όσο και αν είσαι ο κλασσικός τύπος του τηλεφώνου, αυτήν τη φορά δε στο συνιστώ να καλέσεις παραδοσιακά, όσο και αν τα τηλέφωνα τα βρίσκεις στο delivery.gr.  Έχει ξεκινήσει ο αγώνας, επικρατεί πολύ φασαρία και γίνεται της παραγγελίας. Άσε δε που ενώ γίνεται φάση  ο καλοθελητής (άτυχος) της παρέας θα είναι αυτός που θα προσπαθεί να συννενοηθεί με το εστιατόριο, αφού και θα χάνει φάσεις του αγώνα και θα εκνευρίζεται που χάνει όλο το τζέρτζελο! Αυτές τις στιγμές λοιπόν παραγγέλνεις online ή ταπάρεις με το app!

 

5. Κανείς δε θα βλέπει πόσο τρως!

Τρως στα μουλωχτά! Θα είναι όλοι τόσο απορροφημένοι στον αγώνα που εσύ θα μπορείς να διαλέγεις τα καλύτερα και μεγαλύτερα κομμάτια της πίτσας χωρίς να το παίρνει κανείς μυρωδιά!

Τip: Όταν μπαίνει γκολ είναι η καλύτερη στιγμή για να «κλέψεις» το τελευταίο κομμάτι χωρίς να σε δει κανείς…

 

6. Δε βάζεις γκολ με κάθε παραγγελία αλλά κερδίζεις 25 πόντους!

Ναι, το «ΚΑΘΕ παραγγελία» το εννοώ! Αν πάρετε πίτσα και burger είναι δύο παραγγελίες! Τρεις, αν μετά πάρετε και κρέπα (γλυκιά με σοκολάτα…ή ό,τι άλλο τελοςπάντων)! Εντάξει δε θα σηκώσουμε εμείς την «κούπα»,  αλλά παράγγειλε, μάζεψε πόντους και πάρε το πρώτο δώρο, τη συλλεκτική κούπα του Delivery.gr!

Παράγγειλε Τώρα

ΥΓ: Κάτι πήρε το αυτί μου ότι την ημέρα του τελικού παίζουν και κάτι εκπτώσεις (δες πράσινο καρτελάκι, πάνω αριστερά, ξέρεις) έως 15% στην κάθε παραγγελία. Τσεκάρετε!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply