Με Αποψη

6+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ DELIVERY LOVER ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

6 Ιουνίου 2016

Ήρθε η ώρα για το Savoir Vivre του Delivery! 6 + 1  κινήσεις που μόνο ένας delivery lover κάνει για να απολαύσει την παραγγελία του!

1. Τρώει πάντα μία πατάτα πριν δοκιμάσει το τυλιχτό/σουβλάκι/πίτα του

Είναι σαν άγραφος κανόνας! Όλοι το κάνουν, συνειδητά ή ασυνείδητα. Δεν ξέρω γιατί. Απλά για να δοκιμάσουν; Για να δουν αν είναι στη σωστή θερμοκρασία; Ή μήπως γιατί πάντα υπάρχει μία πατάτα παραπάνω που προεξέχει περισσότερο από τις άλλες και περιμένει να θυσιαστεί; Εντάξει αμέσως μετά την πέφτεις στο σουβλάκι χώρις αναστολές!

2. Δεν προσπαθεί να λύσει τον κόμπο της σακούλας

Αυτό κι αν είναι αυτονόητο πλέον το 2016! Όσο εύκολο κι αν μοιάζει, όσο γρήγορα κι αν πιστεύεις πως μπορείς να τον λύσεις, ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να προσπαθήσεις να λύσεις αυτόν τον κόμπο! Είναι παγίδα! Μία είναι η λύση : ΨΑΛΙΔΙ (ή μαχαίρι, ό,τι σε βολεύει τελοσπάντων)! Βασικά σκίσε τη σακούλα!

3. Το πρώτο κομμάτι της πίτσας είναι εξίσου σημαντικό με το τελευταίο

Όλοι εξυμνούν το τελευταίο κομμάτι και ξεχνούν τελείως το πόσο σημαντικό είναι το πρώτο! Πάντα αυτός που διαλέγει το πρώτο κομμάτι παίρνει το μεγαλύτερο, αυτό που έχει τα περισσότερα υλικά και φαίνεται πιο λαχταριστό από τα υπόλοιπα, ενώ ο επόμενος έχει να επιλέξει απλώς κάποιο από τα δύο διπλανά του! Άδικο ε; Ε λοιπόν από τώρα θα ξεκινήσω έναν καινούριο κανόνα. Σε μία πίτσα που μοιράζονται δύο άτομα, ο ένας θα διαλέγει το πρώτο κομμάτι και ο άλλος θα παίρνει το τελευταίο!

4. Το burger είναι προσωπική υπόθεση

Είσαι εσύ και το burger σου, κανένας δεν μπαίνει ανάμεσα. Με το που το βλέπεις πάντα αναρωτιέσαι πως θα το πιάσεις! Η κάθε φορά είναι διαφορετική. Πρόσεχε πως θα του φερθείς, αν φερθείς άγαρμπα όλα τα ύλικα θα σε αποχαιρετήσουν ένα ένα ή όλα μαζί! (Αν έχεις βάλει ντομάτα καταλαβαίνεις πολύ καλά τι συμβαίνει).

Tip: Το σωστό burger  πάντα συνοδεύεται. Παράγγειλε πλάι το κατάλληλο finger food,  onion rings, πατάτες, chicken wings…το ήξερες;

5. Ξέρει όλα τα μυστικά του κινέζικου… delivery!

Οι φίλοι μας οι Κινέζοι είναι ένας λαός γεμάτος μυστήρια. Τόσα πολλά που ακόμα και στο delivery τους υπάρχουν πράγματα τα οποία μόνο οι πραγματικοί λάτρεις ξέρουν (τώρα βέβαια θα μάθεις και εσύ!). Ήξερες λοιπόν πως το κουτί των noodles «ξεδιπλώνεται» και μετατρέπεται σε πιάτο; Χμμ..Όχι ε; Μήπως όμως ήξερες πως το ορθογώνιο κομματάκι, που συγκρατεί τα chop sticks μαζί, στην πραγματικότητα υπάρχει για να ακουμπάς τα chop sticks σου όταν κάνεις διάλειμμα από το φαγητό σου; Τι, ούτε αυτό το ήξερες; Τώρα έμαθες για την επόμενη παραγγελία σου!

6. Προετοιμάζεται κατάλληλα όσο περιμένει την παραγγελία του

Όσοι χρησιμοποιούν πιάτο και μαχαιροπίρουνο, τα έχουν έτοιμα από πριν στον πάγκο της κουζίνας. Όσοι θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους παρακολουθώντας κάτι σε τηλεόραση ή υπολογιστή, έχουν διαλέξει από πριν τι θα δουν για να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή. Ο σωστός delivery lover δε δέχεται περιττές καθυστερήσεις στο φαγητό του. Είναι απλό. Πεινάει!

 

7. Τρώει και κερδίζει δώρα αποκλειστικά στο delivery.gr

Πρώτον, να υποθέσω έχεις κάνει εγγραφή ε; Αν όχι γράψου τώρα γιατί με κάθε νέα εγγραφή  κερδίζεις 250 πόντους! Όταν δε, έρχεται ή ώρα της παραγγελίας δε σε αφήνουμε μόνο! Η παραγγελία σου συνοδεύεται από 25 πόντους. Έ άμα τα προσθέσεις αυτά, δες τα δώρα που δίνει το delivery.gr  και εξαργύρωσε τους πόντους σου! Τι άλλο;

Παράγγειλε Τώρα

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply