Με Αποψη

Οι 5 πιο κλασικοι τυποι που συναντας στο chat του Delivery….gr, βεβαιως..βεβαιως..

5 Ιουλίου 2016
 Αρχικά, ας λάβουμε υπ΄ όψη το γεγονός της πολυπλοκότητας του γραπτού λόγου και ας συγχωρέσουμε από τώρα όλοι μαζί τις τυχόν γραπτές παρεξηγήσεις, του τύπου «Είναι μεγάλη?….», από πελάτη που ψάχνει ήδη την αγαπημένη του πίτσα. Στη συνέχεια, μπορούμε να αναλογιστούμε την ευθύνη που φέρει κανείς όταν πρέπει να απαντήσει σε πελάτη που ζητά, με επιμονή, κορίτσι για παντρειά, και όχι το σουβλατζίδικο της γειτονιάς του. Το Ρακούν του Delivery.gr είναι εδώ και τσατάρει με τους πιο εκπληκτικούς τύπους! Δες παρακάτω λοιπόν:

 

1. Ο «Θέλω να φάω»

Είναι γνωστό πλεόν σε όλους πως αν θέλεις να φας μπαίνεις στο Delivery…gr και παραγγέλνεις. Ο «θέλω να φάω», όμως, χρειάζεται και μία επιπλέον καθοδήγηση – αν μη τι άλλο ψυχολογική υποστήριξη- στο τι θα παραγγείλει, πώς θα το παραγγείλει και πόσο θα περιμένει για αυτό. Για αυτό κι εμείς βρισκόμαστε 16 ώρες επάγρυπνοι να εξυπηρετήσουμε το κοινό και να σταθούμε στο ύψος των – τι θέλεις να πεις 25′ λεπτά?Πεινάω τώρα!- περιστάσεων.

2. Ο «Cool guy»

Μία από τις ευχάριστες συνομιλίες που θα απολαύσει κανείς είναι όταν θα συνδιαλεχθεί με τον «Πού είσαι αδερφέ μου?». Cool guy, που ζητάει cool σουβλάκι, απ΄όλα, και cool μπιρίτσα, κρύα, για να αράξει ένα cool βραδάκι παρέα με τους cool φίλους του. Απλές ερωτήσεις ακολουθούν απλές απαντήσεις και όλα κυλούν,,,μάντεψε…cool.

3. Ο «Πες στον Τάκη χαιρετίσματα»

Αν και είναι ευκρινές το ό,τι η συνομιλία γίνεται με το…ρακούν του Delivery…gr, είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μεταφέρουμε στα καταστήματα χαιρετισμούς του τύπου» Τάκη, η Σούλα είμαι απ’ απέναντι! Βάλε και μια μερίδα κοκορέτσι!», ή ακόμα καλύτερα, «Πούθε το πήρες τ’ αρνάκι Βαγγελιώωω?» Φυσικά, το πολυμήχανο ρακούν μας έχει απάντηση για κάθε περίπτωση..

4. Ο «Θέλω το δώρο μου»!

Τι? Εσύ δεν το ‘μαθες ακόμα? Τι? Αλήθεια τώρα? Όλοι κερδίζουν δώρα στο Delivery.gr κι εσύ ακόμα διαβάζεις το άρθρο? Όπως και να χει..Ο Άη Βασίλης μπορεί να μην υπάρχει..(δεν το ξεστόμισα ποτέ αυτό), το Delivery.gr όμως χαρίζει δώρα σε κάθε έναν από εσάς. Οι ανυπόμονοι, ωστόσο, έχουν την τάση να chat-άρουν μέχρι πρωίας προκειμένου να μάθουν τι, πώς, πού, πότε…Μάθε κι εσύ..

5. Last but not least, υπάρχει και ο «Ένα δωράκι στην αγαπημένη μου, παρακαλώ».

Ναι, μπορούμε όλοι μαζί να εξυμνήσουμε τον έρωτα..καθόσον, όπως γνωρίζουμε, περνάει από το στομάχι πρώτα. Και επειδή το Delivery…gr δεν έχει σύνορα, δε μας ξαφνιάζει καθόλου να παραγγέλνει κανείς φαγητό από το εξωτερικό για να το στείλει σε αγαπημένους του ανθρώπους. Έτσι, γιατί αν θέλεις βρίσκεις τρόπο..Το ρακούν μας, πάντως, λατρεύει να μεσολαβεί σε κάτι τέτοια..
Εντάξει, εντάξει δεν μπορώ να πω ότι τελειώσαμε με τους τύπους, αλλά ρώτα το Ρακούν μας ότι χρειάζεται για να έχεις όλη την πληροφορία για μια σωστή αναζήτηση και προπαντός παραγγελία. Καλή όρεξη!

Παράγγειλε τώρα

ΥΓ: Το πρώτο πράγμα που θα ρωτούσα το Ρακούν στο chat αυτή την περίοδο είναι μήπως παίζει κανά εκπτωτικό κουπόνι για να παραγγείλεις! Για ρώτα, όλο κάτι τριγυρνάει, και αν πέσει στα χέρια σου, συνδέσου στο λογαριασμό σου και πρόσθεσέ το! Καμία έκπτωση για χάσιμο.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply