Η Ομάδα μας!

Η ομαδα μας | Άγγελος Καρυδάς

21 Μαΐου 2015
aggelos-blog-deliverygr

Άγγελος Καρυδάς

«Ατίθασο νιάτο…’αλογουραίος’ νεανίας…ψάχνει τρόπο να μπει στην ελίτ της τεχνολογικής Θεσσαλονίκης…» κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει μια αγγελία για τον άνθρωπο που η μισή Θεσσαλονίκη (απανταχού delivery-lovers, burger-freaks, pizza-eaters και άλλοι) πίνει…αναψυκτικό στο όνομα του (μετά τα…σάντουιτς και το champions league).

Ερωτικός μετανάστης…εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη και από τότε ο Θερμαϊκός και οι γύρω θάλασσες γνώρισαν τον δεινότερο ψαρά που θα μπορούσαν να αντέξουν.

Με φωτογραφική μηχανή…και μνήμη…με ιώβεια υπομονή και επιμονή…έχτισε…σουβλάκι-σουβλάκι το thessalonikisdelivery…και τώρα απολαμβάνει την εξέχουσα θέση του επίτιμου καλεσμένου όλων των deliverάδων της βόρειας Ελλάδας!

Βραβευμένος φωτογράφος…λέγεται οτι ξεκίνησε κατά λάθος…φωτογραφίζοντας έναν τεράστιο ροφό που αλίευσε…έκτοτε αρέσκεται να φωτογραφίζει κάθε τι…που ‘ψαρεύει’ και που δεν ψαρώνει με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Κιθαρίστας-ανατρεπτικός και μορφωμένος….θα σου μιλήσει με την ίδια ηρεμία για πολιτική…για ψάρεμα…για τέχνη…ή οτιδήποτε βάνει ο νους σου…και μετά θα καταλήξει να σου εξηγεί τι διαφορά έχουν οι λέξεις «τσίπουρα» και «τσιπούρα»…με συνοδεία και τα 2!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply