Η Ομάδα μας!

Η ομάδα μας | Ειρήνη Γκοτσοπούλου

11 Αυγούστου 2016

Κλαρινο-χιπχοπ-λατιν-freeστάιλα…instructor….ήρθε στο delivery.gr σαν εν δυνάμει τηλε(φωνο)περσόνα και τώρα ταλαιπωρεί τους δύσμοιρους καταστηματάρχες της πατραϊκής ευρύτερης οικογένειας. Παίζει με μαεστρία τον φακό και τον αντρικό πληθυσμό της Πάτρας.
Χόμπι της… οι χορευτικές βραδιές με την συνοδεία των ορδών αντρών που την περιβάλλουν και την παρακαλούν για μια βραδιά ψυχανάλυσης στα πλαίσια της απογαλάκτισης αυτών (στην οποία και ειδικεύεται).
Ανήσυχο πνεύμα… κουραδομαγκάκι και ρομαντικιά… κάνει περίπου 11 πράγματα ταυτόχρονα…. και έχει βάλει υποψηφιότητα για το βιβλίο guiness… επειδή φήμες λένε ότι χόρεψε 3 μέρες συνεχόμενες χωρίς να σηκώσει το iphone της.
Αυτό το καλοκαίρι θα την πετύχετε λογικά να κάνει otostop κάπου μεταξύ Αμφιλοχίας και Αντιρίου, φοβούμενη την επόμενη εξόρμηση με την ομάδα του delivery.gr για πόλεις εντός ή εκτός των ψυχολογικών ορίων της!
Σιτίζεται αποκλειστικά με βρύα, λειχήνες και αμβροσία…για ορεκτικό πριν τσακίσει τα δίπιττα με διπλό καλαμάκι (gourmet food is her life).
Ps: Everybody loves her!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply