Η Ομάδα μας!

Η ομάδα μας | Δέσποινα Γκοτσοπούλου

12 Ιουνίου 2015
despoina-blog-deliverygr

Δέσποινα Γκοτσοπούλου

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια κοπέλα…την έλεγαν Δέσποινα…είχε όνειρο να δουλέψει σαν….τενίστρια….τελικά μπέρδεψε την κιθάρα με την ρακέτα και έγινε τραγουδίστρια…

Δουλεύει με ‘ειλωτισμό’ για μια τυρόπιτα την ημέρα…θα σας κρατήσει ‘συντροφιά’ με τσαχπινιά και γλυκύτητα στο chat του delivery.gr…

Φτιάχνει τις διαφημίσεις των καταστημάτων…συνομιλεί με πελάτες…και συνθέτει μουσική ταυτόχρονα….!!!! Μοτο της?? «Οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα» και «για τι ζούμε ρε παιδια? Για μια αγκαλιά και μια τυρόπιτα»….

Ψυχή τε και σώματι, αφιερώνει την ζωή της στο delivery.gr και στο τραγούδι…χόμπι της να στέλνει carte postales στο ρίο….και να τραγουδάει για τους carte postale το «Ρίο» (google it) Α!…..και να κερδίζει σε κάτι διαγωνισμούς με το λαϊκό γρέζι στην φωνή της και την αστείρευτη ενέργεια της.

Κατ’ τα άλλα είναι παιδαγωγός…και αγωγός εργασιομανίας! Λατρεύει τις αγκαλιές και να τρώει πίτσα στις 23.04 κάθε βράδυ στο γραφείο….όταν δεν δουλεύει για το delivery.gr…δουλεύει τον κόσμο…λέγοντας του ότι δουλεύει στο delivery.gr!

And show goes on…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply