Πληροφορίες για τα Εστιατόρια

Πως το Delivery.gr φερνει σε επαφη τους χρηστες με τα εστιατορια

11 Σεπτεμβρίου 2016

helprestaurant2

Με απευθείας τηλεφωνικές παραγγελίες.

Όταν οι χρήστες προτιμούν να καλούν τηλεφωνικά το κατάστημα για να δώσουν την παραγγελία τους, το delivery.gr είναι εκεί. Επωφεληθείτε άμεσα από τις απευθείας τηλεφωνικές παραγγελίες. Πως γίνεται αυτό; Ανατίθεται από το delivery.gr προς το κατάστημα αριθμοδοτικός πόρος (ένα μοναδικό τηλεφωνικό νούμερο – ένας αριθμός delivery.gr) με σκοπό τον έλεγχο, την μέτρηση και απόδοση των τηλεφωνικών παραγγελιών. 

Ο αριθμός delivery.gr (αριθμοδοτικός πόρος αντίστοιχης περιοχής) εμφανίζεται αντί του αριθμού του εστιατορίου στις εξής σελίδες στο site του Delivery.gr: προφίλ, κατάλογος, λίστα εστιατορίων, αποτελέσματα αναζήτησης. Ο αριθμός delivery.gr υπόκειται στους όρους χρήσης του delivery.gr https://www.delivery.gr/tos.html.

Ο χρήστης καλεί απευθείας τον αριθμό delivery.gr και αυτός εκτρέπεται αυτόματα στον αριθμό του εστιατορίου. ‘Όταν απαντηθεί η κλήση από το εστιατόριο, ανοίγει η γραμμή και ακούγεται το διακριτικό μήνυμα «κλήση από το delivery.gr». Η σύνδεση έχει συμβεί και το εστιατόριο έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρήστη για να ακούσει την παραγγελία του.

Η χρέωση των τηλεφωνικών παραγγελιών ελέγχεται μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή του Delivery.gr (αποδοχή – ακύρωση παραγγελίας). Για όρους και προϋποθεσεις χρήσης της υπηρεσίας απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο συνεργάτη του Delivery.gr της περιοχής σας ή στην υποστήριξη πελατών.

helprestaurant10

Με τηλεφωνικές παραγγελίες από επιστροφή κλήσης (Δωρεάν Κλήση)

Σας έχει τύχει ο πελάτης να μην μπορεί να καλέσει το εστιατόριο σας επειδή δεν έχει μονάδες στο κινητό και έχει ξεμείνει; Μήπως  σας κάνει αναπάντητη για να τον καλέσετε πίσω και να δώσει τηλεφωνικά την παραγγελία του; Παράλληλα έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια ό,τι οι χρήστες δεν θυμούνται κανέναν αριθμό από μνήμης πέρα του δικού τους αριθμού κινητού.

Για αυτό το λόγο τo Delivery.gr διαθέτει τη μοναδική υπηρεσία Δωρεάν κλήσης για το χρήστη, έτσι ώστε να βάζει τον αριθμό του και το σύστημα να τον καλεί αυτόματα, φέρνοντας τον σε τηλεφωνική σύνδεση με το εστιατόριο. Μεγάλος αριθμός χρηστών, κυρίως φοιτητές, έχει παρατηρηθεί ό,τι κάνει ευρεία χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η υπηρεσία ενεργοποιείται σε συνδυασμό με την αριθμοδοτούμενη απευθείας τηλεφωνική παραγγελία. Για όρους και προϋποθέσεις ενημερωθείτε από το συνεργάτη της περιοχής σας.

Δείτε εδώ το βίντεο πως λειτουργεί η υπηρεσία Δωρεάν κλήσης.

helprestaurant1

Με online παραγγελίες

Ο χρήστης του Delivery.gr προτιμάει να παραγγείλει online. Με τη δωρεάν εφαρμογή του Delivery.gr για τον υπολογιστή, το εστιατόριο λαμβάνει τις παραγγελίες online που κάνουν οι χρήστες μέσω του υπολογιστή τους (ή του κινητού τους).

Ελέγξτε τις online παραγγελίες σας κάνοντας αποδοχή (δίνετε συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης παραγγελίας) ή απόρριψη. Ζητείστε από τον εξειδικευμένο συνεργάτη του Delivery.gr να την εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ή κατεβάστε τη από τη σελίδα υποστήριξης. Τηλέφωνα επικοινωνίας 801 2222 323 από σταθερό τηλέφωνο, 215 215 23 23 από κινητό.

No Comments

Leave a Reply