Με Αποψη

Ανακαλυψε τον delivery τυπο σου. Pasta Lover!

30 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινάμε μια καινούρια σειρά! Άλλοι λένε τον καφέ, εμείς θα σου πούμε για την παραγγελία! Ανακαλύπτουμε τους τύπους μας με βάση αυτά που λατρεύουμε να παραγγέλνουμε! Pasta lover, δηλώνει την αγάπη μας για τα ζυμαρικά. Pizza guy; Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς πίτσαααα. Σουβλάκι φαν;; Τυλιχτά, γύρος, σουβλάκια, κοντοσούβλια και άλλα δε λείπουν από τις delivery συνήθειες μας!  Κάθε άρθρο και διαφορετικός χαρακτήρας. Γνώρισέ τους όλους μόνο εδώ στο blog του delivery.gr! Διάβασε παρακάτω για τον pasta lover:

1. Έχει την τάση να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν

Αν η ζωή του ήταν μακαρονάδα θα ήταν όλα πολύ απλά! Θα διάλεγε τα υλικά που θέλει, θα έβγαζε αυτά που δεν του αρέσουν και θα ήταν ευχαριστημένος. Δυστυχώς για όλους όμως μερικά πράγματα στη ζωή δεν είναι σαν τα μανιτάρια, που αν δεν σου αρέσουν τα βγάζεις, οπότε θα πρέπει ο pasta lover να ανεχτεί τα «μανιτάρια» και  οι υπόλοιποι… τη γκρίνια του!

 

2. Είναι άνθρωπος των άκρων

 

Ή άσπρο ή μαύρο. Δεν υπάρχει γκρι! Ένας άνθρωπος που μπορεί να φάει τα μακαρόνια του σκέτα, κρύα, χωρίς καν τριμμένο τυρί και κατευθείαν από την κατσαρόλα μπορεί να κάνει χαμό επειδή στην παραγγελία του τα ζυμαρικά δεν ήταν αρκετά al dente ή η παρμεζάνα ήταν τριμμένη ενώ εκείνος ζήτησε flakes! Σε γενικές γραμμές είναι βολικός χαρακτήρας, μία στο τόσο όμως που θα εκδηλώσει τις ιδιοτροπίες του δεν  πρέπει σε καμία περίπτωση να του χαλάσετε χατίρι! Για δικό σας καλό όχι τίποτα άλλο…

3. Βαριέται εύκολα

Θέλει μεν μία σταθερή καθημερινότητα, αλλά μέσα σε αυτή να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται. Όπως και στο φαγητό του, έχει την ανάγκη από πολλές εναλλακτικές ώστε να μπορεί να τις συνδυάζει κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο. Του αρέσουν γενικότερα οι πειραματισμοί και οι αλλαγές αλλά πρέπει να γίνονται ελεγχόμενα και σταδιακά!

4. Ενθουσιάζεται πολύ και συχνά

Κάθε φορά που βρίσκει κάτι καινούριο να του αρέσει παθιάζεται με αυτό σαν να μην υπάρχει αύριο! Ανεξάντλητος ενθουσιασμός ακόμα και για το πιο απλό πράγμα. Μερικές φορές οι αντιδράσεις του τον κάνουν να μοιάζει με παιδάκι που του πήραν καινούριο παιχνίδι! Ποιος να φανταζόταν πως μια μερίδα linguini μπορεί να κάνει κάποιον τόσο χαρούμενο…

5. Δεν έχει πολύ υπομονή

Όταν θέλει κάτι δε θα σταματήσει να το σκέφτεται μέχρι να το αποκτήσει. Γίνεται έμμονη ιδέα. Αν αυτό είναι carbonara τα πράγματα είναι εύκολα και το θέμα λύνεται με μόλις μερικά κλικ! Αν όμως δεν είναι κάποιο ζυμαρικό και δε μπορείτε με κάποιο τρόπο να το παρέχετε στον απεγνωσμένο μας pasta lover, τότε καλό θα ήταν να κρυφτείτε σε κάποιο ασφαλές μέρος μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα!

6. Του αρέσει να τον προσέχουν αλλά δεν το παραδέχεται

Είναι αρκετά ανεξάρτητος σαν χαρακτήρας (ίσως λιγότερο από όσο νομίζει βέβαια). Πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει μόνος του στις δύσκολες στιγμές αλλά κατά βάθος θέλει κάποιον να τον βοηθήσει. Έτσι και στο φαγητό μπορεί να περηφανεύεται για τις διάσημες ιταλικές συνταγές του αλλά αρκετά συχνά θα τον δεις στο delivery.gr να παραγγέλνει τις εξίσου διάσημες συνταγές της ιταλικής κουζίνας της γειτονιάς του!

7. Μεταφέρει πάντα μία θετική ενέργεια

Όπως δεν υπάρχει κανείς που να μην τρώει pasta, έτσι δεν υπάρχει και κανείς που να μη συμπαθεί έναν pasta lover! Φταίει ο αρμονικός τρόπος που συγχρονίζει το πιρούνι και το κουτάλι όταν τυλίγει τα spaghetti; Η ευγένειά του όταν θα ζητήσει extra παρμεζάνα; Δεν ξέρω. Πάντως με κάποιο τρόπο σίγουρα τα καταφέρνει…

8. Ανακαλύπτει τα delivery της γειτονιάς του

Θέλει να ξέρει ποια delivery στη γειτονιά του έχουν pasta! Μπαίνει στο delivery.gr στα προφίλ των καταστημάτων αναγνωρίζει τον τύπο του και παρέα με νόστιμες φωτογραφίες επιλέγει πάντα την αγαπημένη του τι άλλο; Pasta! Καλή όρεξη!

Παράγγειλε Pasta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply